Instagram

Follow Me!

Hotspots

Caribbean Burrito, fusion fastfood

25 juli 2019

Ken je Caribbean Burrito al? Het is een fusion fastfood restaurant niet ver van station Den Haag Centraal af. Hun specialiteit is de heerlijke Caribbean burrito.

Caribbean Burrito

Interieur van een strandtent

Het restaurant Caribbean Burrito heeft een warme exotische uitstraling van een luxe strandtent in het Caraïbische gebied. Als eerste vind ik de rode loper bij de ingang een fijne toevoeging. Als ik naar binnen loop, vallen de prachtige prentjes die aan de muren hangen mij op.

Wat ook heel leuk gedaan is, zijn de drie grote tv’s in het restaurant met het frame van een raam. Deze tv’s laten zelfs het beeld van een strand zien met het geluid van zacht kabbelend water. Het is meer de beleving van, en dat het lijkt alsof je vanuit het raam naar het strand met water kijkt. Bovendien hoor ik op de achtergrond de merengue muziek spelen.

Caribbean Burrito tropisch atmosfeer

Interieur van een strandtent

Geribbelde golfplaten

De geribbelde golfplaten aan de muren zie ik echter overal in het restaurant. De eigenaar Mike geeft zelfs een korte toelichting hierover. In de Caraïben zijn de daken van de huizen gemaakt van geribbelde golfplaten. Hij wil namelijk iets herkenbaars hebben dat hem doet denken aan de Caraïben. Daarom zie je de geribbelde golfplaten weer terug in zijn interieur.

Interieur van Caribbean Burrito

Geribbelde golfplaten

Fusion fastfood

Waarom de Caraïben? De vrouw van de eigenaar Mike komt uit de Caraïben. Zij bedenkt en ontwikkelt namelijk recepten voor de Caribbean Burrito. Vervolgens leert zij de koks om het eten volgens haar recepten te maken. Wat belangrijk is dat alles vanaf scratch wordt gemaakt met verse goede kwalitatieve ingrediënten.

Het personeel is aan het werk bij Caribbean Burrito

Het bereiden van Caribbean burrito.

diner bij Caribbean Burrito

Caribbean bowl and Caribbean burrito

We hebben de burrito en bowl met verschillende toppings en sauzen uitgeprobeerd. Ze zijn zo lekker. Ik vind zelfs de Carribean burrito lekkerder dan de typische Mexicaanse burrito. Carribean burrito is namelijk een fusion fast food burrito van Caribische en Mexicaanse invloeden. Kortom het restaurant Caribbean Burrito is vanuit mijn ervaring een aanrader.

 

Informatie:
Caribbean Burrito
Herengracht 12 A
2511 EH  Den Haag

    Leave a Reply

    Instagram

    Follow Me!