This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Den Haag Hotspots

De luxe snackbar Royalz Fries

11 juni 2019

De luxe snackbar Royalz Fries is een nieuwe hotspot in Noordeinde. Het is eind januari dit jaar geopend. Lees verder over Royalz Fries en de winactie lunch voor 2 personen. (winactie is gesloten, winnares is bekend)

De luxe snackbar Royalz Fries

Het ontstaan van de luxe snackbar

De eigenaar Ben komt uit Rotterdam. Doordat hij in zijn eigen woonplaats geen geschikte vestiging kon vinden dat aan zijn eigen voorwaarde zou voldoen, vond hij dit echter wel in Den Haag. Op een dag liep hij toevallig in de luxe winkelstraat Noordeinde in Den Haag. Daar zag hij een leegstaand pandje staan. Dit pandje voldeed vanwege de locatie aan zijn voorwaarde. Daardoor besloot hij ervoor te gaan. Het ontstaan van de luxe snackbar Royalz Fries werd een feit.

De keuze voor de naam Royalz Fries

De luxe snackbar Royalz Fries past heel goed bij de chique winkelstraat Noordeinde en het Noordeinde paleis. De naam Royalz, de kroon in hun logo en ook in hun interieur is een speelse knipoog naar het Noordeinde paleis. Juist door de letter z bij Royalz toe te voegen, maakt het daardoor de naam hip en modern. Wat weer kan leiden tot in de smaak vallen van de naam bij het grote (jongere) publiek.

voorkant van luxueuze snackbar Royalz Fries

Royalz Fries logo

Interieur van de luxe snackbar

Het logo van een kroon aan de buitenkant is ook weer terug te zien in het interieur van Royalz Fries. De blikvangers zijn juist de 3 grote lampen boven de toonbank. Deze lampen zijn speciaal op maat gemaakt in de vorm van een kroon. Daardoor zijn ze werkelijk uniek en prachtig om te zien. Verder is het interieur modern en stijlvol ingericht.

Een Kroon lamp bij de luxe snackbar Royalz Fries

Op maat gemaakte lamp in de vorm van een kroon

Het concept van de luxe snackbar

De eigenaar heeft jarenlang ervaring in de frietbusiness. Daardoor heeft hij een concept bedacht om de frietjes en frituren bij Royalz Fries op een heel ander niveau te brengen. Tevens wilt Royalz Fries zich onderscheiden van andere snackbars. De luxe snackbar is in beiden daarin geslaagd. Ten eerste door het gebruiken van verse, biologische, handgemaakte en hoog kwalitatieve producten. Ten tweede onderscheidt Royalz Fries zich duidelijk van andere snackbars in Den Haag en omgeving door locatie, interieur en concept.

De eigenaar

De eigenaar laat trots zijn verse handgemaakte biologische frietjes zien

Assortiment van de luxe snackbar

Royalz Fries heeft een geselecteerde luxe assortiment aan heerlijkheden. Denk aan handgemaakte verse biologische frietjes met schil, sausjes, gefrituurde kroketten, milkshakes en meer.

Assortiment bij de luxe snackbar Royalz Fries

IJshoorns in verschillende kleuren en maten

Mijn ervaring

Het leukste gedeelte als foodie (liefhebber van eten) is natuurlijk het proeven van het eten. Op basis van de meest bestelde items door klanten, heb ik mijn keuzes gemaakt. Deze zijn frietjes speciaal met stoofvlees, garnalen kroketten, vegan kroketten, truffel kroketten, truffel saus en ijs speciaal met hoorntjes.

De biologische frietjes worden vers gemaakt met een frietjes maker. De eigenaar laat me zien hoe hij dat heeft gedaan. Daarna worden de handgemaakte frietjes gebakken in vers plantaardige olie. Je proeft de versheid van de frietjes. Ze zijn knapperig en goudgeel zoals perfecte frietjes horen te zijn. De frietjes met stoofvlees zijn verrukkelijk. Doordat het stoofvlees gemaakt is van angus steak, proef je de kwaliteit van het vlees. Ik doop mijn frietje in de truffelsaus en dat smaakt zo goed. Ook de kroketten zijn heerlijk en in balans met smaken. In de tussentijd is mijn ijs een beetje gesmolten, maar dat mag de pret niet drukken. Ik heb echt werkelijk genoten van mijn maaltijd met dessert. Dit is voor mij voor herhaling vatbaar.

Uitgebreide lunch bij de luxe snackbar Royalz Fries

Genoten van mijn lunch

Nu mag ik van de eigenaar een lunch voor 2 personen weggeven. Dit is ook met drank naar keuze. Vega/vegan optie is ook mogelijk. Zie hieronder hoe je kan meedoen met de winactie.

Meer info over Royalz Fries: https://royalzfries.com/

Winactie lunch voor 2 personen

Hoe kan je meedoen?

Via Instagram:

 1. volg zowel account @marilyn_amaterasu als @royalzfries
 2. like de winactie posting en tag in reactie met wie jij graag wilt lunchen

Via Facebook:

 1. volg zowel account @marilyn_amaterasu_world en Royalz Fries
 2. like winactie FB posting en tag in reactie met wie jij graag wilt lunchen

Mocht je geen Instagram of Facebook hebben:

 1. like blog posting
 2. vertel waarom jij graag dit lunch wilt winnen en met wie jij wilt eten.

Deelname tm donderdag 20 juni. Veel succes!

 • Reply
  Ron Olthof
  20 juni 2019 at 4:41 pm

  Doe graag mee met de actie

Leave a Reply

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.