Blender eerst de frambozen met de port fijn. Doe de zeef bovenop een pannetje en zeef de gemengde frambozen met port zodat de pitjes achterblijven in de fijne zeef. Haal vervolgens de zeef met de pitjes weg. De frambozen met port in een pannetje inkoken tot een stroop. Haal het pannetje van het vuur af en laat het afkoelen op kamertemperatuur.
Snij de driehoekige brie in 2 verticaal gelijke delen. Doe dit ook bij de andere brie. Je hebt dan 4 brie punten. Kluts alvast de eieren in een kom. Pak 4 borden. Doe bij bord 1 Marne mosterd Dijon, bij bord 2 gewone bloem, bord 3 geklutste eieren en bij bord 4 Panko. Pak een brie punt en dan paneer je brie helemaal in van elk bord. Daarna leg je het op een schaal. Doe dit ook bij de andere drie brie punten. Zet de pan met zonnebloemolie op middelhoog vuur en dan bak je alle gepaneerde brie punten tot ze goudbruin zijn. Leg de gefrituurde brie op een bord met keukenpapier, zodat de overtollige olie geabsorbeerd wordt door het keukenpapier.
Pak de pipetjes en vul ze met de frambozen en port stroop. Daarna steek je het pipetje met de vulling in de gefrituurde brie. Doe dit ook bij de andere gefrituurde brie punten.
Doe in een kom de sla melange, notenmix, cranberries, olijfolie en zout naar smaak en vermeng ze met elkaar. Pak 4 mooie glazen met voetjes. De glazen mogen ook zonder voetjes hoor. Vul de glazen half met de salade. Leg de gefrituurde brie met het gevulde pipetje op een bedje van de salade in een glas. Decoreer ze met eetbare bloemen. Doe dit ook bij de andere drie. En eet smakelijk!