Over Marilyn Amaterasu

Marilyn Amaterasu

Een kleine introductie:

Mijn naam is Marilyn en ik woon in Den Haag in Holland. Ik heb altijd van eten gehouden maar niet van koken. Jarenlang heb ik op bezorg-en afhaalmaaltijden, voedsel van kraampjes, dineren in restaurants enz. geleefd. Ja alles wat niet vereist was om te koken maar dat veranderde paar weken geleden. Ik raakte geinspireerd door de fotos van eten op sociale media, oogstrelende kleurrijke gerechten maar ook hoe ze werden gefotografeerd. Dus ik leerde mezelf koken en ik begon er van te houden. Ik hou ervan om creatief te zijn en te experimenteren met eten. Het is voor mij belangrijk dat het eten heerlijk is maar ook dat het mooi is gepresenteerd en dit vast te leggen door fotos te maken en te filmen vanuit verschillende hoeken.

Ik heb dit blog gestart om gemakkelijke recepten te delen met jou maar ook om recensies te geven van hotspots, restaurants, eten evenementen,  produkten enz. Ik hoop dat je het leuk zal vinden :-).

Je kan me ook vinden op Instagram: Marilyn_Amaterasu. Voel je vrij om mij daar ook te volgen. Als je vragen hebt of je wilt met me samenwerken of me uitnodigen, dan kan je contact opnemen via info@marilynamaterasu.nl.