BEAUTY Diversen Gezondheid Lifestyle

Frecious Slowjuice introduceert nieuwe produkten

4 december 2021

Frecious Slowjuice introduceert nieuwe produkten. Vorig jaar was ik begonnen met Frecious Slowjuice 5-daagse sapvastenkuur. Het was mijn eerste kennismaking met Frecious Slowjuice zelf maar ook met hun 5-daagse sapvastenkuur. De 5-daagse sapvastenkuur was voor mij best zwaar maar had het wel afgemaakt. Mijn ervaring met hun produkten was zeer positief te noemen. Waarom? Mijn voedingspatroon was namelijk door hun sapvastenkuur gereset. Het heeft mijn mindset over eten veranderd. Ik was afgevallen en ik voelde me ook echt lekker in mijn vel zitten. De sapjes waren lekker en een boost voor mijn immuunsysteem. Lees meer over mijn ervaring met Frecious 5-daagse sapvastenkuur . Paar dagen geleden ben ik met de 30 dagen daily box sapjes en hun nieuwe produkten beauty booster, acai en granola begonnen. Daarnaast is er een detox begeleiding in de vorm van een recharge app.  Lees verder.

Frecious Slowjuice

Frecious Slowjuice sapje is het gezondste groentesapje van Nederland. Waarom? Er wordt namelijk bij het persen van geteelde groenten en fruit gebruik gemaakt van schroefpers. Het vermaalt echt elke vezeltje. Hierdoor kan je lichaam alle voedingsstoffen van een groentesapje veel beter opnemen. Daarnaast worden de groenten en fruit ongesneden vermalen zodat er geen oxidatie ontstaan en hun voedingsstoffen behouden. Er worden ook geen conserveringsmiddelen toegevoegd. De sapjes worden daarom super vers ingevroren en aangeleverd bij klanten.

Bij mijn vorige blogartikel van Frecious 5-daagse sapvastenkuur heb ik al uitgebreid over de achtergrond van Frecious Slowjuice verteld. Zie link voor mijn blogartikel: Frecious 5-daagse sapvastenkuur . Nu hebben ze een detox begeleiding in de vorm van een recharge app. Het is overzichtelijk om alles in 1 app te hebben: detox handleiding, dagschema’s, tips en tricks en resultaten.

 

Nieuwe produkten

Ik heb een aantal nieuwe produkten van Frecious Slowjuice mogen uitproberen. Deze zijn de beauty booster, acai en granola. Er is ook nieuwe Frecious vegan proteïne voor sporters, maar dit heb ik niet uitgeprobeerd. Ideaal voor sporters die veganisten of vegetariërs zijn.

Beauty booster

Dit is een nieuwe schoonheidsdrankje waar de schoonheid eerst van binnenuit begint. In het drankje zitten namelijk een aantal super ingrediënten die heel goed zijn voor onze huid. Deze zijn watermeloen, roze grapefruit, dragonfruit, granaatappel, kurkuma, heermoes, brandnetel, camu camu, grote klis en Chlorella. Hieronder ga ik de ingrediënten een voor een beschrijven met betrekking tot hun uitwerking op onze huid.

Watermeloen

Watermeloen bevat vitaminen (A, B6 en C) die helpen om de huid soepel en veerkrachtig te houden. Bijvoorbeeld een hoog gehalte aan vitamine C zorgt voor de verbetering van de hydratie van onze huid. Wist je dat watermeloen ook rijk is aan lycopeen. Dit zorgt voor een kalmerende en ontstekingsremmende werking op de huid. Lycopeen houdt ook de eerste tekenen van huidveroudering zoals fijne lijntjes en rimpels tegen.

Roze grapefruit

Grapefruit bevat van nature veel antioxidanten en vitamine C. Deze doen veel wonderen voor onze huid. Vitamine C kan bijvoorbeeld helpen bij huidbeschadiging door de zon. Het helpt ook rimpels te verminderen en het verbeteren van huidtextuur. Vitamine C speelt ook een vitale rol bij de vorming van collageen. Collageen is de belangrijkste huidondersteuning. Net als watermeloen bevat roze grapefruit ook lycopeen. Ik heb bij watermeloen al iets over lycopeen en de uitwerking op onze huid verteld. Lycopeen staat bekend als een antioxidant en de sterke werking tegen vrije radicalen. De vrije radicalen zijn zeer kleine reactieve moleculen in ons lichaam.

Dragonfruit

Dragonfruit ook wel pitaja genoemd heeft wondhelende werking. Het DNA regenereert sneller waardoor de huidcellen sneller aangemaakt worden. Dit is uit een onderzoek met de ratten elders in de wereld gebleken. Pitaja heeft een grote concentratie aan diverse antioxidanten. Een van de antioxidanten houdt ook huidveroudering tegen.

Granaatappel

Granaatappel is rijk aan vitamine C. De regenererende eigenschappen in de granaatappelpitjes beschermen de cellen in de oppervlakte van je huid en herstellen de cellen in diepere huidlagen. Granaatappel bevat ook een anti-verouderingsstof. Dit betekent dat de actieve verbindingen in de granaatappel ‘keratinocyten’, de hoorncellen die aanwezig zijn in de  jonge huid, een gezonde huid stimuleren. Daarnaast helpen ze ook de productie van collageen en elastine in de huid te stimuleren. Collageen geeft de huid stevigheid. De elastine zorgt voor de flexibiliteit en de veerkracht van de huid. Een andere verbinding van granaatappel is de punicide zuur of punicalagin. Dit is een Omega-5 vetzuur dat helpt je huid te hydrateren en vochtverlies te voorkomen. Eigenlijk zorgt Omega-5 vetzuur voor een steviger huid en een meer jeugdige uitstraling. Dus het creëert een verjongend effect op de huid.

Kurkuma

De specerij Kurkuma wordt gezien als een zeer krachtig ingrediënt tegen ontstekingen. Tevens heeft het ook een kalmerende uitwerking op de huid. Kurkuma kan helpen tegen huidaandoeningen: van roodheid, irritatie tot littekens en andere huidproblemen. Verder is curcumine in Kurkuma een belangrijke antioxidant voor je huid. Het vertraagt ten eerste de celbeschadiging. En ten tweede blijkt het een antibacteriële werking te hebben.

Heermoes

Heermoes bevat veel vitamines (B1, B2, B3 en C) en mineralen en andere voedingsstoffen. Het herstelt, versterkt en versoepelt de huid. Heermoes remt ook het verouderingsproces af in de elastische weefsels.

Brandnetel

Brandnetel bevat vitamines (A t/m E en K) en veel mineralen. Het kruid heeft door een grote gehalte aan silicum en xanthophyl ook een positieve invloed op huidaandoeningen zoals roodheid en irritatie. Brandnetel voorziet het bloed van extra mineralen die een opbouwende werking hebben op de huid.

Camu Camu

Dit is een natuurlijke bron en het rijkste aan vitamine C dan welke fruit dan ook. Er zit 50 keer vitamine C meer dan in een sinaasappel. Camu Camu ondersteunt het collageen. Dit zorgt voor het verjongen van de huid. Het kruid is ook een sterke antioxidant en beschermt het lichaam tegen vrije radicalen. Daarnaast helpt het ook tegen ontstekingen.

Grote klis

Grote klis werkt schimmelwerend, bacteriebestrijdend en infectieremmend op de huid.

Chlorella

Dit is een felgroen zoetwateralgje dat clorofyl bevat. Chlorofyl is een natuurlijke reinigende stof. Zie het als een soort stofzuigertje in je lijf die gifstoffen, zware metalen en andere afvalstoffen bindt en helpt af te voeren. Daarnaast bevat het ook veel vitaminen en mineralen. Het is eiwitrijk en het bevat ook heilzame plantenstoffen.

 

Resultaat: Na 5 dagen gebruik van het beauty booster drankje kon ik de positieve uitwerking op mijn huid wel zien en voelen. Mijn huid zag er stukken beter uit (minder roodheid, minder slap etc), het voelt zachter aan en rimpels verzachten.

Acai

Acai fruit zit echt boordevol met vitaminen, mineralen, antioxidanten en proteinen. Dit is absoluut een super fruit. Frecious heeft biologische acai van de allerhoogste kwaliteit. Er zitten geen toegevoegde suikers erin, GMO vrij, glutenvrij en vegan. Acai is heerlijk te combineren met smoothies en acaibowl.

Ik maak ze graag regelmatig. Het is super lekker en gezond. Acai bowl is wat dikker en steviger dan een smoothie. En ik ervaar na het eten van een acai bowl minder hongergevoel. Het is ook lekker als je Frecious granola bij een acai bowl toevoegt.

Pumpkin Spice Granola

Na het persen van de Frecious slow juice sappen blijven er altijd 100 procent biologische hoogwaardige groentepulp over. Ze maken van deze groentepulp heerlijke health bars en nu ook granola. Ik heb granola gebruikt bij mijn acaibowl en ik vond ze lekker.

Frecious vegan proteine

Dit is ideaal voor sporters die veganisten of vegetariërs zijn. Vegan proteïne poeder is 100 procent biologisch, sojavrij, lactose vrij en glutenvrij. Ik heb dit nog niet uitgeprobeerd.

Terugkijkend op mijn ervaring met Frecious 30 dagen daily box en nieuwe produkten

Ik had al eerder geschreven dat ik goede ervaring heb gehad met Frecious 5 daagse sapvastenkuur/detox. Het heeft bij mij wel de mindset en voedingspatroon veranderd. Daarnaast was ik ook afgevallen en zat ik ook lekkerder in mijn vel. Nu heb ik de 30 dagen daily box sapjes uitgeprobeerd: elke dag een sapje. De sapjes zijn in verschillende smaken met 70 procent groenten en 30 procent fruit maar ook alleen 100 procent groenten. Ik vind zelf het sapje met de combinatie van groenten en fruit het lekkerst, verfrissend en het drinkt snel door. En dat heb ik met een groentesapje dat alleen uit 100 procenten groenten bestaat weer niet. Het proeft voor mij dan iets bitter of iets zurig of tegelijkertijd. Een sapje geeft mij wel dagelijks een boost om de dag goed te beginnen.

De 5-daagse beauty booster ritueel heeft wel invloed op mijn huid gehad maar ook op mijn lichaam. Mijn huid zag er ook stukken beter uit (minder slap, minder roodheid), zachter en rimpels verzachten. Ik maakte met Frecious acai heerlijke acai bowl in combinatie met hun granola. Het is super gezond maar ook erg lekker.

Frecious Slow juice heeft meerdere produkten en boxen. Er is 3 of 5-daagse detox, intermitting fasting box, sporters box, zwangerschap box en nog meer. Ga naar hun site Frecious Slowjuice . Je kan 15 euro korting krijgen met de kortingscode CDMARILYN . Als je er een gezonde levensstijl op na houdt of een gezonde levensstijl wilt hebben, probeer dan eens een keer de Frecious Slowjuice produkten en ervaar het zelf.

 

 • Reply
  jonaskooktgraag
  4 december 2021 at 8:18 pm

  Die sapjes zien er geweldig uit!
  Groetjes van ‘jonaskooktgraag’ !

 • Reply
  Maaike Van der Kaaij
  4 december 2021 at 9:28 pm

  Klinkt allemaal heel lekker en goed!

  Groetjes Maaike
  (Maaikevdkaaij)

 • Reply
  serife
  5 december 2021 at 10:04 am

  wat een mega leuke winactie, ik maak graag kans om deze detox kuur zelf te ervaren en de gezondheidsvoordelen te ondervinden ! ben sowieso erg benieuwd naar de sapjes maar de açai en granola spreken mij ook gigantisch aan ! mijn Instagram naam is @serife_tuvay

Leave a Reply