Den Haag Hotspots Nederland recensie Restaurants

WijnSpijs wandeling in Den Haag maar ook elders

21 september 2022

WijnSpijs wandeling in Den Haag maar ook elders. De super leuke Wijnspijs wandeling wordt georganiseerd door WijnSpijs. Tijdens deze culinaire wandeling maak je kennis met de 6 lokale restaurants van de door jou gekozen stad. Bij elk restaurant proef je een heerlijk kleine gerecht met bijpassende lekkere glas wijn. Ik heb de WijnSpijs wandeling in mijn eigen stad Den Haag geprobeerd. WijnSpijs organiseert niet alleen in Den Haag maar ook in andere steden van Nederland. Lees verder voor mijn ervaring.

WijnSpijs wandeling door WijnSpijs

Ik heb de WijnSpijs wandeling in Den Haag gedaan. WijnSpijs heeft een groot aanbod aan WijnSpijs wandelingen in meerdere steden in Nederland. Klik hier op hun agenda. Dus als je ook benieuwd bent naar de WijnSpijs wandeling in Den Haag. Dan zal de volgende op 13 november plaats vinden.

Mijn ervaring

Mijn ervaring met de WijnSpijs wandeling in Den Haag was erg leuk. Hoe gaat het in z’n werk? Je gaat naar de site van WijnSpijs en kiest een WijnSpijs wandeling van een stad uit hun aanbod. Als je het besteld hebt, dan krijg je een ticket via email met een scancode. Je moet ook speciaal hun WijnSpijs app downloaden. Als je bepaalde dieetwensen en/of allergieën hebt, dan kan je dat ook aangeven op de WijnSpijs app. Dit wordt vervolgens automatisch doorgestuurd naar de betreffende restaurants. Zij houden dan rekening met jouw dieetwensen en/of allergieën. Je kan ook op hun app aangeven welke route restaurants je wilt volgen of WijnSpijs kan de route voor jou uitkiezen. Daar ben je dus vrij in. Voor alle 6 restaurants krijg je maar 1 scancode. Je wordt dan ook door het restaurant gescand voor deelname.

De WijnSpijs wandeling is een culinaire wandeling waar je 6 restaurants gaat bezoeken. Bij elk restaurant maak je kennis met hun specialiteit. Je proeft een kleine gerecht met bijpassende wijn. Ik heb echt werkelijk genoten van elk gerecht met een glas wijn van de deelnemende restaurants. Tevens vind ik het concept ook zo leuk en gezellig. Je maakt kennis met elk restaurant. En als het restaurant jou bevalt, dan kan je een andere keer weer terugkomen. Wat ik absoluut ga doen. De WijnSpijs wandeling is een echte aanrader voor de mensen die graag culinair willen genieten en zich laten verrassen!

Voor meer info, ga dan naar hun site WijnSpijs

WijnSpijs foodpairing van kleine gerechten met bijpassende wijnen

WijnSpijs wandeling in Den Haag

De WijnSpijs wandeling in Den Haag. De restaurants die hieraan hebben meegedaan zijn:

  1. Fouquet
  2. Vincenzo’s (Denneweg)
  3. Bouzy (Prinsestraat)
  4. Kaai 13
  5. Ethica 
  6. Kurk

De restaurants die deelnemen aan de WijnSpijs wandeling in Den Haag of in andere steden kunnen om de zoveel tijd veranderen.

    Leave a Reply