Amsterdam Den Haag Hotspots Leidschendam Nederland recensie Restaurants Rotterdam

Aziatisch genieten bij Wagamama

25 september 2022

Heb je al bij Wagamama gegeten? Daar kan je echt heerlijk Aziatisch genieten. Zelf kom ik heel graag bij Wagamama juist vanwege de variaties aan Aziatische gerechten. Tevens hebben ze ook lekkere cocktails, gezonde smoothies en sapjes. Lees verder voor mijn ervaring.

Wagamama richt zich op Aziatisch eten

Wagamama is een fastfoodketen voor Aziatische gerechten. Het is opgericht door Alan Yau in 1992 in het Verenigd Koninkrijk. Doordat Wagamama een succesvol concept heeft, zie je ook veel uitbreiding van filialen in meerdere landen waaronder Nederland. Hier in Nederland heb je Wagamama filialen in Amsterdam (4), Rotterdam, Utrecht, Roermond, Leidschendam en sinds kort ook in Kijkduin Den Haag. Een leuk feitje is dat Wagamama in het Japans ‘ondeugend kind’ betekent of ‘iemand die eigenwijs en vastberaden is’. Daarom hangt er een schattige afbeelding van een ondeugend uitziende kind op de muur van Wagamama in Rotterdam.

Mijn ervaring met Wagamama

Hoe heb ik zelf Wagamama ervaren? Ik heb het echter als positief ervaren. De afgelopen tijd heb ik genoten van een aantal heerlijke Aziatische gerechten bij Wagamama. En ik heb al meerdere Wagamama filialen in Nederland bezocht. Ik vind zelf dat elk locatie Wagamama z’n charme heeft qua inrichting. En bovendien straalt het bij elk locatie wel gezelligheid uit, sfeervol en ruim. Wat ik ook fijn vind, is dat Wagamama een groot aanbod aan diverse Aziatische gerechten heeft. Het is niet alleen Japans maar ook van verschillende Aziatische keukens. Tot nu toe heb ik de curry gerechten, ramen soep en een aantal teppanyaki gerechten uitgeprobeerd. Daarnaast ook een aantal bijgerechten en desserts. Verder de 2 soorten cocktails, diverse smoothies en sapjes. Wagamama is duidelijk een aanrader!

Aziatisch genieten bij Wagamama

Hier bij Wagamama kan je terecht voor heerlijke Aziatische gerechten

 

Meer info: Wagamama

Wagamama in Nederland

Amsterdam:

 

1.Rembrandtplein

Amstelstraat 8

1017 DA  Amsterdam

 

2.Amsterdam Centraal Station-IJhal

De Ruijterkade 36b

1012 AA  Amsterdam

 

3.Max Euweplein

Max Euweplein 10

1017 MB  Amsterdam

 

4.WTC

Zuidplein 12

1077 XV  Amsterdam

 

Rotterdam:

Witte de Withstraat 83-85

3012 BN  Rotterdam

 

Utrecht:

Stationsplein 12-14

3511 ED  Utrecht

 

Roermond:

Designer Outlet

Stadsweide 624-626

6041  TP  Roermond

 

Leidschendam:

Westfield Mall of the Netherlands

Kornoelje 105

2262 AX  Leidschendam

 

Kijkduin Den Haag (nieuw restaurant)

Deltaplein 204

2554 GV  Den Haag

 

 

  • Reply
    Myrthe Aartsen
    20 oktober 2022 at 11:09 am

    Ziet er heerlijk uit, bedankt voor de tip!

Leave a Reply