Algemeen BEAUTY Den Haag

Gezichtsbehandeling bij ASPA Den Haag

15 mei 2019

Gezichtsbehandeling bij ASPA Den Haag. Dit is de best beoordeelde schoonheidssalon in Den Haag. Ik heb zelf mogen ervaren waarom ASPA zo hoog scoort bij haar klanten. Wil je er meer over weten? Lees dan verder over ASPA, mijn eigen ervaring en winactie gezichtsbehandeling (gesloten).

ASPA

Achtergrond

De eigenaresse Azra Secerbegovic is afkomstig uit voormalig Joegoslavië. Voordat ze naar Den Haag ging, had ze eerst 17 jaar in Engeland gewoond. Daar had ze gestudeerd en gewerkt. Haar universitaire opleiding in landbouw en botanie (plantenkunde) had ze toen in Engeland afgerond. Daarna studeerde ze af in master internationale trade marketing, waarna ze een carrière switch maakte. Ze ging vervolgens naar Israël voor haar werk voor een groot Internationaal bedrijf in import en export bloemen. Verder specialiseerde ze zich in cosmetica, biologische groente en fruit etc.

Den Haag

Als expat ging ze naar Den Haag. Hier maakte ze wederom een carrière overstap en werd vervolgens schoonheidsspecialiste. Ze heeft voor Den Haag gekozen, omdat het internationaal is en veel expats hier wonen. Daarnaast vindt ze dat Den Haag een prachtige stad is met natuur, strand en zee.

Schoonheidsspecialiste

Ze begon met haar nieuwe carrière als schoonheidsspecialiste in een klein kamertje bij hotel Des Indes. Anderhalf jaar lang maakte ze toen contact met mensen in Den Haag en leerde ze de taal Nederlands. Van daaruit ging ze naar andere locaties in Den Haag. Aantal jaren later, spreekt ze de taal Nederlands nu vloeiend.

De oprichting van ASPA

In november 2008 richtte ze haar eigen schoonheidssalon op. Dit is gevestigd aan de Aert van der Goesstraat. Ze koos voor deze locatie, vanwege haar klanten die in de buurt wonen. Daarnaast woont ze zelf om de hoek. Waarom de naam ASPA? De naam ASPA is een samenvoeging van de eerste letter van de eigenaresse’s naam Azra en Spa. Dit is wel leuk bedacht door haar.

Voorkant van ASPA Den Haag

ASPA Den Haag – Aert van der Goesstraat

Waarom een schoonheidssalon?

Haar idee voor een schoonheidssalon is eigenlijk om te werken met synergie. Dat houdt in, natuurlijke plantaardige ingrediënten te combineren met technologie. Daarnaast is de connectie met haar opleiding en met wat ze nu doet heel groot. Ze heeft namelijk altijd gewerkt met voeding, want dit is belangrijk voor de huid.

Haar focus is voor het grote deel gericht op de huid en doet veel onderzoek daarover. Ze verkoopt echter merken wat ze zelf persoonlijk leuk vindt en graag zelf wilt gebruiken. Denk maar aan voedingssupplementen en meer.

Samenwerking met darmencoach

Daarnaast werkt ze samen met een darmencoach. Waarom met een darmencoach? Uit eigen ervaring weet ze, dat de verbinding met darmen en emoties heel groot is. Dit is direct te zien op de huid van de persoon. Gezonde voeding heeft positieve effect op de huid. Ze heeft heel veel baat gehad als klant bij de darmencoach. Sindsdien stuurt ze haar klanten met darmenproblemen door naar de darmencoach.

Helpt bij keuze voor persoonlijke massage olie bij massage

ASPA heeft een collectie van al reeds gemixte massage oliën. Bij een massage behandeling wordt er eerst standaard aan de klant gevraagd hoe hij of zij vandaag voelt. Uit eigen ervaring wordt er op basis van mijn antwoorden door ASPA bepaald welke massage olie voor mij geschikt is. Ik mag ruiken aan de massage olie die door ASPA voor mij gekozen heeft. Het rook zeer aangenaam. ASPA legt uit dat het geur via mijn reukvermogen naar mijn hersenen komt. Mijn hersenen bepaalt de keuze voor mijn massage olie van wat het op dat moment nodig heeft. ASPA mixt de massage oliën niet zelf. Dit wordt gedaan door bekend Engelse merk Aromatherapy Associates.

Indeling zaak

Haar zaak bestaat uit een receptie area, kaptafel waar de klanten worden opgemaakt met mineralen make-up en ruimte voor pedicure en manicure. Op de eerste verdieping zijn de twee behandelkamers voor schoonheidsbehandelingen en massages. Haar personeel bestaat uit 3 personen . Ze heeft veel internationale klanten.

Inrichting ASPA

ASPA Den Haag – interieur

Uitgebreide gezichtsbehandeling en mijn ervaring daarover

Intake formulier

Voordat de behandeling plaatsvindt, moet er eerst een intake formulier worden ingevuld. Op het formulier staan er vragen over de gezondheid. Denk maar aan eventuele medicijnengebruik, ziektes, allergieën etc.. Deze vragen zijn voor de schoonheidsspecialiste nodig, zodat ze weet welke producten zij het beste kan gebruiken bij een klant. Ik kon bij alle vragen weg vinken omdat ze niet van toepassing waren op mij. Daarna moest ik het formulier ondertekenen en inleveren bij de eigenaresse Azra.

3 D Huidanalyse

Na het inleveren van het formulier, start Azra het programma van de machine op de laptop. Ik zit dan naast haar bij de machine ‘ Visia ‘ De bedoeling is om mijn gezicht in de machine te plaatsen zodat de machine mijn gezicht in 3 D vorm kan meten en analyseren. De machine ‘Visia’ is een van de meest geavanceerde systemen voor het detecteren van gezichtshuid problemen en – analyse. Het wordt ook wel “Skin CT” genoemd, die de RGB- en UV spectrumtechnologie gebruikt.

Systeem VISIA

ASPA Den Haag – Systeem VISIA voor meting en analyse van gezicht

Meting en analyse

De machine analyseert mijn gezicht in 3 D vorm. Het meet de dichtheid, het aantal pigment, poriën, rimpel, acne, vochtigheidsgehalte in de huid, gelijkmatigheid. Tevens detecteert en analyseert het de mate van beschadiging met betrekking tot het gebruik van cosmetica en het effect daarop, ultraviolet of zonlicht blootstelling effect op huid etc.

Gezichtsanalyse

ASPA Den Haag – meting gezicht

De resultaten van meting en analyse van mijn huid in 3 D verschijnen op de laptop. Azra besprak de resultaten met mij. De conditie van mijn gezichtshuid was niet al te best. Op basis van de resultaten werd een behandelingsplan op maat samengesteld. Het bestaat uit reinigen van mijn huid en het verbeteren van textuur en poriën.

Gezichtsanalyse

ASPA Den Haag – Analyse gezicht

Huid behandeling

1.Reinigen

We gingen naar de behandelkamer op de 1e verdieping. Ik mocht op de verwarmde behandelbed liggen. Dit was zo heerlijk. Een deken werd over me heen gedaan, zodat ik niet koud kreeg tijdens de behandeling.

Behandelkamer

ASPA Den Haag – behandelkamer

Daarna werd mijn gezicht schoongemaakt. Uit de huidanalyse was gebleken dat ik veel bacteriën op mijn huid had. Dit kwam door mijn gebruik van make-up reinigingsdoekjes. Ze adviseerde me om dat niet meer te gebruiken maar alleen kwalitatieve goede huidreinigingsmiddel.

Gezichtsbehandeling

ASPA Den Haag – Reiniging gezicht

2.Peeling

Vervolgens kreeg ik een plantaardige peeling op basis van hibiscusplant en rietsuiker. Dit is bedoeld voor het verwijderen van de dode huidcellen, zodat de huid glad zal aanvoelen. Toen het eenmaal gesmeerd was op mijn gezicht, voelde ik het al tintelen op mijn huid. Ik rook het aangename geur van de hibiscusplant. Daarna kreeg ik een soort aluminium folie op mijn gezicht zodat het crème goed kon inwerken.

Gezichtsbehandeling

ASPA Den Haag – aluminumfolie op gezicht voor inwerken creme

Na de inwerkingsperiode werd de folie van mijn gezicht afgehaald. Ze masseerde mijn gezicht lichtjes met rondcirkelende bewegingen en daarna spoelde ze het restant van mijn gezicht af met water. Mijn gezicht voelde zo schoon, zacht en fijn aan.

Gezichtsbehandeling

ASPA Den Haag – masseren gezicht

Gezichtsbehandeling

ASPA Den Haag – masseren gezicht

3.Déesse Pro LED Phototherapy

Voor behandeling

Voor anti-age effect kreeg ik Déesse Pro LED Phototherapy masker op voor 15 minuten. Na afloop voelde mijn gezicht zacht en soepel. De vochtigheidsgehalte in de huid was verbeterd. Het voelde niet meer zo droog en trekkerig aan. Uit de 3 D huidanalyse was gebleken dat mijn huid jaren geleden door de zon verbrand was en daardoor donkerder was geworden.

1.

Gezichtsbehandeling

ASPA Den Haag – gezichtsbescherming voor phototherapy masker

2.

Gezichtsbehandeling

ASPA Den Haag – Déesse Pro LED Phototherapy masker

3.

Gezichtsbehandeling

ASPA Den Haag – Déesse Pro LED Phototherapy masker in werking

Na behandeling

Door Déesse Pro LED Phototherapy masker was de lichtintensiteit van mijn huid verbeterd. Het zag er lichter uit dan voorheen. Mijn poriën zagen er niet meer groot uit maar fijner. Ik kreeg na lichttherapie masker een anti-age serum op mijn gezicht gesmeerd. De behandeling had een zeer positieve effect op mijn huid en gemoedstoestand gehad.

4.Jane Iredale make-up mineralen

Daarna liepen we naar de begane grond bij de make-up tafel. Ik mocht plaatsnemen op de stoel. Als eerste kreeg ik een dagcrème op mijn gezicht. Vervolgens ging Azra mineralen make up van het merk Jane Iredale op mijn gezicht doen. Zij vertelde dat al haar klanten heel erg enthousiast waren over de mineralen make-up.

Dat kon ik wel begrijpen. De mineralen make-up voelde heel prettig aan. Het is ideaal voor (gevoelige) huid, dierproefvrij en allergievrij. Een natuurlijk, lang houdend en dekkend make-up. Ik vond dat Azra mij heel mooi had opgemaakt. Ik was zo heel erg blij mee.

Gezichtsbehandeling

ASPA Den Haag – Jane Iredale innovatieve mineralen make-up

Gezichtsbehandeling

kaptafel voor Jane Iredale mineralen make up

 

Gezichtsbehandeling

ASPA Den Haag – opgemaakt met Jane Iredale mineralen make up

Conclusie

De behandeling bij ASPA heb ik als geweldig ervaren. Ik zou iedereen aanraden om dit te doen. Nu begrijp ik waarom ASPA hoog scoort bij haar klanten. Ik wil Azra enorm bedanken voor de uitnodiging en dat ik dit had mogen ervaren. Nu mag ik van Azra ook een complete gezichtsbehandeling twv 65 euro weggeven om jou te laten ervaren zoals ik het heb ervaren. Ben jij ook nieuwsgiering? Doe dan mee met de winactie.

Winactie gezichtsbehandeling twv 65 euro (gesloten, winnares bekend)

Hoe kan je meedoen?

Via Instagram:

 1. volg zowel mij @marilyn_amaterasu als @aspadenhaag
 2. like posting van winactie en tag de persoon die ook interesse heeft in gezichtsbehandeling
 3. vertel waarom jij de gezichtsbehandeling wilt hebben

Via Facebook:

 1. Like pagina https://www.facebook.com/Marilyn_Amaterasu_World-170279330482280/ en pagina https://www.facebook.com/aspadirect/
 2. like posting winactie en tag de persoon die ook interesse heeft in gezichtsbehandeling
 3. Vertel waarom jij de huidbehandeling wilt hebben.

Mocht je geen Instagram en Facebook hebben:

 1. like mijn blogartikel
 2. vertel in reactie waarom jij de gezichtsbehandeling wilt hebben.

Deelname t/m woensdag 22 mei 2019. Veel succes!

Informatie:

https://www.aspadirect.nl/

 • Reply
  Glen
  15 mei 2019 at 10:35 am

  Heerlijk! Lijkt me zo tof om meer over je belangrijkste orgaan aka je huis te leren hierdoor!

  • Reply
   Marilyn
   15 mei 2019 at 1:37 pm

   Ja inderdaad 🙂

 • Reply
  Glen
  15 mei 2019 at 10:35 am

  Huid*

 • Reply
  URL
  12 oktober 2020 at 8:08 am

  … [Trackback]

  […] There you will find 12170 more Infos: marilynamaterasu.nl/gezichtsbehandeling-bij-aspa-den-haag/ […]

Leave a Reply