Den Haag Hotspots

Club Vers met de focus op vers, gezond en lekker

18 juni 2020

Club Vers is een van mijn favoriete hotspots in Den Haag. We komen hier graag om te lunchen.

Club Vers

Club Vers in Den Haag bestaat al sinds april 2016. Het is een super leuke hotspot dat vlakbij het station Den Haag Holland spoor ligt. Hun zaakje is ingericht in een huiselijke sfeer, wel met de nodige 1,5 meter afstand en andere aanpassingen vanwege Corona crisis dit jaar. Je kan bij Club Vers terecht voor ontbijt, brunchen, high tea, lunchen en borrelen.

Voor ieder wat wils: vers, gezond en lekker

Bij Club Vers draait het alles om vers, gezond, lekker eten en drinken. Hun menu bestaat toevallig veelal uit vegetarische en veganistisch eten, maar dat wordt gezien als een extra pluspunt. Eigenlijk is dit een ideale plek voor de vegetariërs en veganisten. Daarnaast is het eten heerlijk kleurrijk en mooi gepresenteerd.Als je een stukje vlees wilt, dan is dit ook mogelijk met pittige biefburger of gegrilde kip sandwich. Wil je toch vis, dan hebben ze de populaire specialiteit spinazie wafel met gerookte zalm of zalm poké bowl of zalm sandwich.Bij speciale dieetwensen of allergieën houden ze daar ook rekening mee mits je natuurlijk van te voren bij ze aangeeft. Voor ieder wat wils!

Onze lunch

Spinazie wafel met gerookte zalm en spiegelei

We hebben hun populaire specialiteit spinazie wafel met gerookte zalm en spiegelei uitgeprobeerd. De wafel is mooi groen van kleur, zacht van binnen met een spinazie smaak dat in balans is. Op de wafel ligt een plakje gerookte zalm met daar bovenop een spiegelei en een saus eroverheen. Het is een hartige gerecht dat met in combinatie van alle ingrediënten heerlijk smaakt.

Poké Bowl met zalm

De bekende poké bowl met de verse zalm, sushi rijst, dressing en de groenten. Dit is altijd lekker zolang de sushi rijst goed gekookt is en de zalm vers is en dat was in dit geval ook bij Club Vers.

Rode wafel met frambozen mousse en verse frambozen

We hebben de hartige variant wafel geproefd maar ook de zoete wafel variant. De wafel is rood van kleur van de frambozensap. Ook de binnenkant van de wafel is zacht omdat het vers gebakken is. Het is mooi gepresenteerd met een luchtige frambozenmousse en een vanille dressing eroverheen. Alles bij elkaar is compleet in balans qua smaak. Het is niet te zoet maar precies goed.

We hebben ook hun twee soorten mocktails uitgeprobeerd. Dit is een alcoholvrije cocktail. Club Vers is een hotspot dat duidelijk een aanrader is!

Club Vers

Stationsweg 136 A in Den Haag

Website: Club Vers

    Leave a Reply