Den Haag Gezondheid Hotspots

Op de gezonde toer met Blendz Live Healthy

10 juli 2019

Op de gezonde toer met Blendz Live Healthy. Het is een leuke plek waar je vers gemaakte sappen en smoothies kan halen, maar ook kan genieten van heerlijk eten. Ze hebben een uitgebreid menukaart waaruit je kan kiezen.

Matcha Pancakes, Acai bowl en veggie salade

Blendz Live Healthy

Blendz Live Healthy is gelegen in de gezellige Papestraat in Den Haag centrum. Hun motto is “Live Healthy” en hun filosofie is om innovatie met wellness te combineren. Vandaar de naam Blendz Live Healthy. Ze zijn zelfs door RTL4 uitgeroepen tot de beste smoothieshop in de stad Den Haag op nationaal nieuws. Dit is vanwege hun streven om zo gezond mogelijke combinaties van fruit, groenten en eiwitten te bedenken. Daarnaast hun sterke toewijding om gezondheid en welzijn aan iedereen in de stad verse en hoogwaardige superfood te bieden. Blendz Live Healthy heeft zelfs ook prijzen gewonnen met beste smoothies. Daarnaast is het hun missie om betaalbare heerlijk verse eten en drinken aan te bieden. Al met al een reden om Blendz Live Healthy te gaan bezoeken.

Matcha pannekoeken

Matcha pancakes

Gezond eten is inderdaad een uitdaging en mensen letten steeds meer op wat ze in hun lichaam stoppen. Daarom speelt Blendz Live Healthy daarop in door het aanbieden van salades, acai bowls, wraps en meer.

Eigen ervaring met hun producten

Ik heb een aantal gerechten en smoothies uitgeprobeerd en ik vind ze echt heerlijk. Je proeft de versheid want het wordt direct voor je klaargemaakt. De gerechten zien er ook erg kleurrijk en mooi uit. Ik heb gekozen voor een acai bowl, een veggie salade, dry-aged wrap en matcha pancakes. Ze waren een voor een erg lekker. Daarnaast heb ik ook een aantal smoothies uitgeprobeerd. Een smoothie is een niet-alcoholisch, koud drankje meestal romig en met fruit. Het is lekker bij ontbijt maar ook als tussendoortje.

Wrap met beef steak

Dry-aged wrap

Blendz Live Healthy is duidelijk een aanrader.

Blendz Live Healthy

Papestraat 14 a

2513 AW Den Haag

website: https://blendzlivehealthy.com/

 

    Leave a Reply