Den Haag Hotspots recensie Restaurants Travel

Turkse ontbijt alsof je in Turkije bent

25 april 2022
Turks ontbijt

Turkse ontbijt alsof je in Turkije bent. Dit ontbijt had ik voor het eerst gedaan bij Simitci Dunyasi in Den Haag. Het ontbijt was echt uitgebreid en lekker vers. Je kan daar echt de hele dag ontbijten en zelfs tot s ‘avonds laat. En ze serveren niet alleen ontbijt maar ook andere gerechten, zoetigheden en meer. Dus een uitgebreid menukaart voor ieder wat wils. Wil je meer over het restaurant Simitci Dunyasi weten?. Lees dan verder.

 

Simitci Dunyasi, een Turkse restaurant

Simitci Dunyasi is een Turkse franchise organisatie met meerdere franchise locaties in Turkije zelf. Je kan ze nu ook in Nederland vinden (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Almere en Den Haag). Ik ging zelf naar hun vestiging in Den Haag.

Wist je dat het restaurant ingrediënten gebruikt die speciaal vanuit Turkije bezorgd worden?. Zo krijgen ze juist die authentieke Turkse smaak in hun gerechten. Met als resultaat dat de Turkse klanten graag terug komen bij het restaurant. Het eten bij het restaurant doet hen denken aan het eten in Turkije. En door het eten voelen de klanten zich thuis alsof ze in Turkije zijn. En dat is alleen maar positief toch!

Mijn ervaring met Turkse ontbijt

Ik had voor het eerst een uitgebreid Turkse ontbijt gedaan bij Simitci Dunyasi en het was mij  heel erg goed bevallen. Er lag van alles op mijn tafel. Ik zag een kaasfondue, een kaasplankje, mini pannenkoeken, spiegeleieren en meer. Wat ik heb begrepen kon brood en thee onbeperkt bijgevuld worden. Alles proefde vers en lekker. Dit wil ik zeker nog een keer doen.

Terugblik

Het Turkse restaurant zit in een winkelgebied De Stede nabij een woonwijk in Den Haag. Als je het restaurant binnenloopt, dan voelt het alsof je op vakantie in Turkije bent. Het hangt daar een gezellige sfeer en de bediening is vriendelijk. Het restaurant heeft een uitgebreide menukaart. Ik heb hun ontbijt uitgeprobeerd en het is mij heel goed bevallen. Ik vind het lekker en het is niet echt duur. Een Turks ontbijt voor 2 personen kost momenteel 27,90 euro. Dus als je toevallig daar bent, ga dan zeker even langs om het zelf te ervaren.  Simitci Dunyasi is een aanrader!

Simitci Dunyasi

De Stede 28

2543 BG  Den Haag

Website: Simitci Dunyasi

 

    Leave a Reply