Algemeen FASHION

Wat zijn de trends van zomer 2019?

5 juni 2019

Wat zijn de trends van zomer 2019? Mee gaan met de laatste mode is soms best een gepuzzel, echter deze zomer wordt het ons wel gemakkelijk gemaakt. Er mag weer een hoop en niets is te gek. De zomer collectie van 2019 is opvallend en vol met prints. Zo zien we de ruitjes, strepen, bloemen en dierenprints weer helemaal terug komen. Het leuke van deze zomer is dat we ze ook allemaal mogen combineren met elkaar. Niets is te dol! De mode van zomer 2019 is heel erg kleurrijk en zeer uitbundig.

Sieraden trend zomer 2019

Niet alleen de kleding van deze zomer is uitbundig, ook de sieraden dragen hun steentje bij. Sieraden die groot zijn, goed opvallen en het liefst in lagen worden gedragen, is de trend die we nu zien. Combineer ook hier verschillende materialen, kleuren en afmetingen.

Broeken en jeans

De skinny jeans verdwijnt deze zomer. Daarentegen zijn de pantalons weer helemaal terug van weg geweest. Ook is het voor de mannen toegestaan om de bermuda broek over een strakke, lange broek te dragen. Wat alle broeken gemeen hebben is dat ze recht en wij, of wijd uitlopend zijn. De taille blijft hoog zitten en de broekspijpen die over de grond slepen zijn weer terug.

Tassen deze zomer

Bij een leuke outfit hoort ook een bijpassende tas. Natuurlijk blijft het leuk om een tas in de zelfde kleur te dragen bij jouw outfit, maar ook meerdere tassen tegelijk dragen is niet meer vreemd, deze zomer. Als je meerdere tassen draagt, draag ze dan kruislings om je nek. Handtassen zijn er van piepklein tot groot. Zowel bij tassen, als andere accessoires zoals sieraden gelden de regel, Overdaad schaad niet.

Photo by Tamara Bellis on Unsplash

    Leave a Reply