Den Haag Hotspots

Brouwcafé de Hofnar: bier paradijs en goed eten

15 augustus 2019

Brouwcafé is sinds de overname door de Hofnar geen brouwerij meer. De Hofnar heeft de naam brouwcafé echter wel behouden voor de herkenbaarheid. Dus ook al wordt er geen bier meer gebrouwen in het brouwcafé, je kan daar nog steeds terecht voor bier met een keuze uit meer dan 100 biersoorten. Eigenlijk kan je de Hofnar niet zien als een typische bruincafé maar meer als een biercafé met een moderne uitstraling.

Brouwcafé de Hofnar

Het brouwcafé de Hofnar richt zich voornamelijk op het bier en het eten. Wat dacht je van een keuze uit meer dan 100 biersoorten. Voor een bierliefhebber is dat een ware bierparadijs. Zelfs al houd je niet van bier dan is er ook genoeg keuze aan diverse wijnen. Als foodblogger ben ik meer geïnteresseerd in het eten die zij serveren. Het is niet alleen maar bitterballen en andere snacks. Nee, het is meer dan dat. De Hofnar heeft niet zo lang geleden een nieuwe menu geïntroduceerd waar ze meer aandacht besteden aan het eten. En dan hebben we het wel over kwalitatief goed eten dat ook nog mooi op bord wordt gepresenteerd.

Het brouwcafé Hofnar

Eigen ervaring

Ik begin als eerste met een gerookte zalmsalade als voorgerecht. Het ziet er kleurrijk en oogstrelend uit. Daarna een surf & turf als hoofdgerecht. Dit bestaat uit bavette van de grill met twee King Prawns geserveerd met groenten en chimichurri. Als dessert een homemade bounty. Dit laatste is duidelijk mijn favoriete zoetigheid. Ik heb werkelijk genoten van mijn diner met het dessert. Deze smaakten naar meer.

Arrangementen en groepsmenu’s

Er zijn natuurlijk vega en vegan mogelijkheden. Daarnaast hebben ze seizoensgerechten. Ook hebben ze verschillende arrangementen zoals high tea, high wine, high beer en meer. Verder bieden ze ook een aantal groepsmenu’s voor een vaste bedrag aan.

Dus als je in de buurt komt, dan is het zeker de moeite waard om daar gezellig te gaan lunchen of dineren of borrelen.

Brouwcafe de Hofnar

Doctor Lelykade 28

2583 CM Scheveningen

Website: https://www.dehofnar.nl

 

    Leave a Reply