Amsterdam Den Haag Hotspots Leidschendam Restaurants Travel

Een avocado feestje bij the Avocado Show

10 juli 2022

Een avocado feestje bij the Avocado Show. Als je van avocado houdt, dan is  the Avocado Show voor jou echt een paradijs. En als je nog niet hebt kennisgemaakt met avocado, dan moet je daar zeker een keer langs gaan. The Avocado Show laat zien hoe creatief ze met hun avocado’s zijn en al hun gerechten smaken fantastisch. Ik heb al eerder kennisgemaakt met the Avocado Show in Amsterdam en er stond  voor het restaurant altijd een lange rij. Hun concept is zo succesvol dat ze al 4 filialen in Amsterdam hebben, 2 in Brussel, 1 in Madrid, 1 in Stuttgart, 1 in Parijs, 1 in London en nu ook in Leidschendam. Wil je meer weten, lees verder.

Avocado creaties bij the Avocado Show

Wat is avocado?

Avocado is een vruchtgroente. Het is groen en peervormig. Avocado wordt ook wel een ‘advocaatpeer’ genoemd en als het eetrijp is ook ‘solange’. De naam avocado komt van het Nahuatl woord ‘ahuacati’ dat ook wel teelbal betekent. Avocado is gezond en een goede bron van kalium, magnesium, vitamine A, B1, B2, B6, C, E en foliumzuur.

Bekendheid avocado door the Avocado Show

Toen the Avocado show hun eerste filiaal in Amsterdam openende, was de avocado nog niet zo bekend. Het werd pas bekend mede dankzij the Avocado show. Sindsdien eten steeds meer mensen avocado’s. Mijn ervaring met the Avocado show was fantastisch. Ik heb echt bijna al hun gerechten uitgeprobeerd. Ze zagen er mooi uit en ook erg lekker. Mijn recente ervaring met het nieuwe filiaal the Avocado Show was in Leidenschendam. Je kan hun restaurant vinden in Westfield Mall of the Netherlands. Dit is voor hun een goede keuze geweest want het is daar altijd druk.

Menu

Ik heb de heerlijke pokebowl zalm uitgeprobeerd. Het is niet in een standaard bowl zoals je dat elders ziet maar de avocado schijven zorgen voor een bowl vorm met in het midden zalm en andere ingrediënten. Echt creatief gedaan! Ik vond ook de avo burger lekker. Ze maken geen gebruik van broodjes maar van avocado helften met in het midden een heerlijk rundvlees burger. Wat dacht je van avo frietjes! Deze zijn heerlijk om in een dipsausje te dippen. Ik vond de pannenkoeken sinner stack en wafel lekker. De avogarden ziet er schattig uit. Verder vond ik de smokey salmon toast ook lekker. Probeer ook hun heerlijke cocktails.

Interieur

Het interieur ziet er speels, schattig en mooi uit. De kleuren zijn voornamelijk roze en groen. Je ziet het thema van avocado ook veel terug in hun interieur. Het is een plek waar je ook op je gemak voelt. Daarnaast is het ook instagrammable waardig om foto’s te maken en met anderen online te delen.

Mijn ervaring met the Avocado show is ook erg positief. Ik hou van avocado’s. Wat ik heel erg fijn vind is dat ze creatief met avocado’s zijn en ook nog erg lekker zijn. The Avocado Show is voor mij een absolute aanrader!

Voor meer info:

The Avocado Show

Leidschendam:

Kornoelje 104

(Eettheater) Westfield Mall of the Netherlands

Leidschendam

Amsterdam:

Daniel Stalpertstraat 61

Keizersgracht 449

Kleine- Gartmanplantsoen 28

Willemsparkweg 152-H

Website: The Avocado Show

    Leave a Reply