Den Haag Hotspots

Brunch All day bij TEDS – Marilynamaterasu.nl

28 april 2019

TEDS All Day Brunch is een breakfast- and lunchroom met vestigingen in Den Haag, Amsterdam en Utrecht. Lees verder voor mijn ervaring bij TEDS Den Haag, achtergrondinformatie over TEDS zelf en de aansluitende winactie (gesloten).

Het ontstaan van TEDS All Day Brunch

Het concept

TEDS eigenaresse Sanne Huisman besloot in 2015 een eigen zaakje “TEDS All Day Brunch” te openen in Amsterdam. De reden hiervan was dat ze uit “frustratie” als klant had ervaren dat veel horeca gelegenheden in Nederland nog in hokjes denken. Denk maar aan ontbijt tot 11.00, van 12.00 – 14.00 lunch en na 17.00 uur diner. Tegenwoordig leven we echter in een maatschappij waar de nadruk op individualiteit liggen. Elk individu stemt zijn/haar consumptiepatroon aan de manier van zijn/haar leven.

Brunch

Eggs benedict: triple omega met extra toevoeging van hollandaise saus

Een plek waar je bijvoorbeeld ’s ochtends gekrulde frietjes kan bestellen bij je French Toast (wentelteefje) of gepocheerde eitjes met avocado in de middag. Dat bestond toen nog niet in Amsterdam, maar dit veranderde in 2015 toen TEDS zijn deuren opende voor brunch. TEDS speelt namelijk op de individuele wensen en behoeften van de gasten in door een menukaart samen te stellen die hele dag te gebruiken is. Andere horeca gelegenheden volgden snel TEDS voorbeeld toen diens concept succesvol bleek te zijn.

Mocktail

Een mocktail, een alcoholvrije cocktail

TEDS menu bestaat uit een groot selectie favorieten van de eigenaresse Sanne. Naast het uitgebreide aanbod van eten, serveert TEDS ook een variëteit aan koffie’s, kwaliteitswijnen, cocktails, mocktails (alcoholvrije cocktail) en natuurlijk bubbels & champagne voor het ultieme weekend gevoel.

De betekenis achter de naam TEDS

De eigenaresse Sanne heeft haar eerste zaakje TEDS vernoemd naar haar allerliefste Franse Bulldog Ted. De naam TEDS is kort, speels en makkelijk te onthouden. Toen TEDS opende was het idee dat Sanne haar hondje elke dag mee naar het zaakje zou nemen totdat ze merkte dat haar hondje te avontuurlijk werd. Als hij de kans toe kreeg, ging hij op ontdekkingstocht door de buurt. Dit bleek voor Sanne niet erg handig te zijn waardoor ze uiteindelijk besloot hem maar thuis te laten. In elke zaak zijn de foto’s van Ted en diens stijl nog terug te vinden.

Meerdere vestigingen

TEDS filialen zijn gevestigd op prachtige, karakteristieke locaties in Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Elk Teds heeft qua inrichting zijn eigen look en stijl.

Interieur

Teds Den Haag – moderne bar style

Interieur

Teds Den Haag – Sanne’s stijl op details

Dit is eigenhandig gedaan door de eigenaresse Sanne zoals ze ook haar eigen huis zou inrichten. Modern, knus en toch een huiselijk sfeertje oproept. Een plek waar mensen zich thuis zouden voelen.

Brunch

Teds Den Haag – Bonjour Mon Amour

Brunch

Teds Den Haag – babyshower

De eerste vestiging van TEDS op de Bosboom Touissantstraat 60 in Amsterdam, was vrij snel een succes. Daarna volgden vestigingen Utrecht op Lichte Gaard 8 en Den Haag op de Frederikstraat 32.

Brunch

Teds coffee quote

De vestigingen zijn 7 dagen in de week open van 08.00 tot 17.00 uur behalve in Den Haag van 08.30 tot 16.30 uur. De eigenaresse Sanne stuurt samen met de vestigingsmanagers de locaties aan. De ambitie is om de formule verder uit te gaan breiden naar andere grote steden in Nederland.

TEDS Den Haag

In 2018 werd Den Haag een hotspot rijker met TEDS aan de Frederikstraat 32.

Voorkant

Teds Den Haag aan de Frederikstraat 32

Huiskamer gevoel

Teds Den Haag brunchen

Sinds de opening van de vestiging is het ook in Den Haag een succes geworden. De eigenaresse koos voor een vestiging in Den Haag vanwege de internationale karakter van Den Haag waar veel expats wonen. De expats kennen het concept brunch omdat ze dit elders in het buitenland ook hebben ervaren waar brunch standaard is.

Brunch

Teds Den Haag – favoriete jungle hoekje – heerlijk uitgebreid brunchen

Het woord brunch, afkomstig uit het Engels, is samengesteld uit breakfast (ontbijt) en lunch. Een combinatie van een laat ontbijt en vroeg middagmaaltijd.

Brunch

Teds Den Haag – een uitgebreid aanbod aan heerlijk eten

Ik heb een aantal items uit het menu geprobeerd. Ze waren allemaal heerlijk maar mijn favorieten zijn toch Fruity French Toast en gepocheerde ei met zalm en avocado.

Brunch

Teds Den Haag – Fruity French Toast.

Brunch

Teds Den Haag – eggs benedict: triple omega

De service was zeer klantvriendelijk. Het is een zaakje waar het gezellig is ingericht, modern en huiselijk. Verder achterin de ruimte hebben ze een speciale hoek ingericht dat mij doet denken aan een stijlvolle jungle effect. Dit is een plek waar ik graag terug wil komen. En omdat ik jou ook wil laten ervaren hoe het bij TEDS is, mag ik van de eigenaresse Sanne een brunch voor 2 personen weggeven. Hoe kan je meedoen? Zie de voorwaarden hieronder.

Winactie brunch voor 2 personen – Gesloten, winnares bekend

De winnaar of winnares kan een brunch voor 2 personen bij Teds winnen.

Brunch

Eggs benedict: norwegian eggs en triple omega. Tevens mocktail en mimosa.

Er kan gekozen worden uit een van de 3 locaties (Den Haag, Amsterdam en Utrecht).

Hoe kan je meedoen met de winactie ?

Via Instagram:

 1. like de posting van de winactie brunch op Instagram account Marilyn_Amaterasu en tag de persoon in reactie die ook interesse heeft in winactie brunch voor 2 personen. Je mag zoveel mensen taggen als je wilt;
 2. volg Instagram accounts @Marilyn_Amaterasu en @teds_place

Extra winkans: Deel de posting van winactie brunch op Instagram mystory en tag zowel @marilyn_amaterasu als @teds_place

Of via Facebook:

 1. Like mijn facebookpagina https://www.facebook.com/Marilyn_Amaterasu_World-170279330482280/ en van Teds https://www.facebook.com/Teds.alldaybrunch/
 2. Like mijn posting op facebook ;
 3. Tag de persoon in reactie van mijn facebook posting met wie je een brunch voor 2 personen wilt delen

Mocht je geen Instagram en ook geen facebook hebben.

 1. like blogartikel;
 2. vertel in reactie van mijn blogartikel met wie en waarom je dit brunch voor 2 personen wilt winnen.

Deelname tot en met maandag 6 mei. Veel succes!

 

Ik wil de eigenaresse Sanne van Teds bedanken voor de uitnodiging en de winactie.

Website: https://teds-place.nl/

Teds in Amsterdam

Bosboom Touissantstraat 60, openingstijden van ma t/zo : 09.00 – 17.00 uur.

Teds in Utrecht

Lichte Gaard 8, openingstijden van ma t/m zo : 09.00 – 17.00 uur.

Teds in Den Haag

Frederikstraat 32, openingstijden van ma t/m zo: 09.30 – 16.30 uur.

 • Reply
  Merlin
  28 april 2019 at 10:27 pm

  Wauw!

 • Reply
  Arlene
  29 april 2019 at 12:39 pm

  dat ziet er zo geweldig uit!!! ik ga mee doen via instagram, cause food and pretty places make us happy

 • Reply
  Susan Jansen
  5 mei 2019 at 7:31 am

  Ziet er echt super uit! Ik doe mee via Instagram ♡

Leave a Reply