Den Haag Hotspots recensie Restaurants

Indy Scheveningen gaat terug naar haar roots

25 mei 2021

Indy Scheveningen gaat terug naar haar roots. Het is een gezellige restaurant waar je heerlijk kan eten. Je kan bij Indy Scheveningen terecht voor Aziatisch, Indiaas en Surinaams eten. Lees verder voor mijn ervaring.

Indy Scheveningen gaat terug naar haar roots

Achtergrond

De eigenaresse Sherani Girjasing was eerst franchisenemer van Buddha Bowl Scheveningen maar ze kon haar creativiteit daar niet helemaal in kwijt. Ze mocht namelijk niet helemaal afwijken van een kant-en-klaar Buddha Bowl concept. Daardoor besloot ze na een tijdje om uit de franchise onderneming te stappen en dit jaar totaal iets anders te beginnen. Ze veranderde dus van naam en concept maar niet van locatie van haar restaurant. De locatie aan de Statenlaan 38 K is trouwens een top locatie nabij een drukke winkelstraat.

Sherani is van Indiaas afkomstig en met haar nieuwe restaurant wil ze terug naar haar roots. Dit was voor haar een logische stap omdat ze eer wilde doen aan haar afkomst. De naam Indy is dan ook afgeleid van haar Indiase roots.

Het concept van Indy Scheveningen

Het concept Indy Scheveningen is een soort fusion food dat meer gericht is op Aziatisch, Indiaas en Surinaams. Zij heeft Indiaas en Surinaams leren koken van haar moeder. Sherani kan met haar eigen concept veel vrijer en creatiever op haar eten uitleven. Dus elke keer komen er nieuwe items erbij op haar menu en dat is alleen maar goed. Klik op menu.

Ervaring met het eten

Ik ging haar eten uitproberen. Roti vegetarisch was voor mij flauwtjes van smaak, maar ik vond de andere bijgerechten en dessert wel lekker. Ik heb twee mini bara’s met kerrie kip en bakkeljauw geprobeerd. Deze waren heerlijk maar ook het broodje sardine smaakte goed. Verder vond ik de gebakken banaan met pindasaus, mini frambozen tartelette en pandan spekkoek lekker. Tenslotte haar verse kokoswater uit een kokosnoot en haar zelfgemaakte ijsthee waren heerlijk verfrissend en dorstlessend.

 

Als je in de buurt bent, ga dan zeker even langs bij Indy Scheveningen.

 

Indy Scheveningen

Statenlaan 38 k

2582 GNΒ  Scheveningen

Website: Indy Scheveningen

 

 

    Leave a Reply