Den Haag Hotspots recensie Restaurants

WOW Crab in Den Haag is een absolute WOW

25 april 2023

WOW Crab in Den Haag is een absolute WOW. Als je een seafood liefhebber bent en je hebt het seafood boil concept nog niet ervaren bij WOW Crab. Dan is WOW Crab echt de plek voor jou. Het seafood boil concept is door WOW Crab geïntroduceerd in Nederland. Dit concept is een trend dat is overgewaaid vanuit Amerika en nu ook langzamerhand Nederland verovert. Wat leuke aan dit concept is dat het voor samenzijn en verbinding zorgt met mensen. Waarom? omdat het ook een soort share dining is, het delen van eten met anderen. Als je niet bekend bent met het seafood boil concept, dan is het even wennen om seafood van tafel te eten. Lees verder.

WOW Crab met het seafood boil concept

Kennismaking met WOW Crab

WOW Crab heeft zijn missie van gemaakt om meer mensen kennis te laten maken met het seafood boil concept. Het concept is een trend dat is overgewaaid vanuit Amerika en dankzij WOW Crab steeds meer bekendheid krijgt in Nederland. WOW Crab begon eerst in Rotterdam met hun restaurant. Daar heeft het publiek voor het eerst kennisgemaakt met het seafood boil concept. Het werd zo populair dat er nog een zaakje in Rotterdam erbij kwam. Daarna volgde er een derde restaurant in Amsterdam en nu eentje in Den Haag.

Ervaring met het seafood boil concept

Wat houdt het seafood boil concept nou eigenlijk precies in? Bij het seafood boil concept kies je als eerste schaal- en schelpdieren uit. Dan kies je een sausje uit. Jouw keuze saus wordt dan ook meegekookt met jouw schaal- en schelpdieren samen met de aardappelen, mais en worst. Zodra jouw seafood gerecht klaar is, dan wordt het in een plastic zak gedaan en vervolgens geserveerd op tafel. Dit kan de ober voor jou doen maar je kan het ook zelf doen. De bedoeling is dat je van tafel gaat eten met je handen. Op je tafel liggen al een schort en plastic handschoenen voor je klaar. Dus je hoeft niet bang te zijn dat je vieze handen gaat krijgen of dat je gaat morsen op je kleding. Ik geniet zelf meer van het eten als ik het met mijn handen eet.

Als je nog iets spectaculairder wil hebben, dan kan je kiezen voor een duurdere variant van seafood op schaal met een ijsfontein vuurwerk. Hier heb ik ook voor gekozen. Het heeft mijn avondje uit nog extra feestelijker gemaakt. Ik heb het eten als geweldig en lekker ervaren. Je proeft echt de versheid. Hun cocktails waren heerlijk en creatief gepresenteerd. WOW Crab is voor mij voor herhaling vatbaar. Een absolute aanrader!

Voor meer info:

Website: het restaurant WOW Crab

WOW Crab

Grote Marktstraat 37, 2511 BH in Den Haag

 

 

    Leave a Reply