Den Haag Hotspots recensie Restaurants

Onbeperkt proeverij menu bij the Beachroom

30 juni 2021

Onbeperkt proeverij menu bij the Beachroom. In Scheveningen heb je een super leuke restaurant met de naam the Beachroom. Bij the Beachroom bieden ze naast ‘a la carte’ ook een proeverij menu aan. Het is een proeverij menu tapas de luxe inclusief dessert waar je onbeperkt een keuze kan maken uit meer dan 35 kleine gerechten. Je betaalt een vast bedrag van 29,90 euro. Verder heeft the Beachroom ook rekening gehouden met de veganisten en vegetariërs: 9 vegan en 12 vega gerechten. Wat ook leuk is dat ze het menu om de 2 maanden veranderen met nieuwe gerechten. Dit hebben ze gedaan om de vaste klanten te kunnen blijven verrassen. Ik heb de proeverij tapas de luxe uitgeprobeerd. Lees verder mijn blog.

Brasserie the Beachroom

Achtergrond

Brasserie the Beachroom is in juni 2019 opgestart door Sander van Beek. Hij is een van de drie eigenaren van the Beachroom. Sander is verhuisd van Ermelo naar Scheveningen. In eerste instantie was het de bedoeling om zijn restaurant in een andere stad te beginnen maar uiteindelijk werd het Scheveningen.  En daar zijn wij natuurlijk blij mee. The Beachroom staat gelegen op een mooie locatie op de boulevard en onder het Kurhaus hotel. Hij heeft zijn restaurant smaakvol en modern ingericht.

De reden voor the Beachroom

Wat ook leuk om te weten is de reden van waarom Sander een nieuw restaurant is begonnen. Het was volgens hem niet zozeer voor de toeristen maar voor de lokale bewoners. Ten eerste wil hij namelijk dat de lokale bewoners naar een leuke en gezellige plek terecht kunnen. Ten tweede dat ze heerlijk en betaalbaar kunnen dineren. Vandaar dat Sander een concept heeft bedacht voor onbeperkt proeverij tapas de luxe voor een vast bedrag.

Aandacht voor kwaliteit, klant- en servicegericht

Kwaliteit van het eten staat bij the Beachroom hoog in het vaandel. Eten wordt bereid met alleen verse ingrediënten van de beste lokale leveranciers. Wat the Beachroom ook belangrijk vindt is dat zijn personeel klant- en servicegericht naar de klanten toe zijn. Daar wordt het personeel ook voor getraind. Wat ook heel goed is van the Beachroom is dat de klachten door hen serieus worden genomen om herhaling te voorkomen. Daardoor blijven ze zichzelf steeds verbeteren op het gebied van kwaliteit, klant- en servicegericht.

De proeverij tapas de luxe en ‘a la carte’

De onbeperkte proeverij tapas de luxe voor een vast bedrag

In september 2019 introduceerde the Beachroom een all-you-can-eat concept aan het publiek. Het is een onbeperkte proeverij tapas de luxe inclusief dessert voor een vast bedrag van 29,90 euro. Je kan kiezen uit meer dan 35 kleine gerechten die je met anderen kan delen. Denk aan share dining!. Ook is er aan veganisten en vegetariërs gedacht met 9 vegan en 12 vegetarische gerechten.

Hoe werkt het? Je bestelt de gerechten per ronde. Het verschil met de andere restaurants met all-you-can-eat concept is de wijze van bestellen. Het personeel neemt jouw bestellingen aan tafel op in plaats van bestellingkaart of bestellingen via een tablet. Daarnaast kan het personeel jou helpen met het kiezen van de gerechten. Dit is een stukje service naar de klanten toe. Het menu wordt om de 2 maanden vernieuwd met andere gerechten. Dit is natuurlijk erg leuk voor de vaste klanten van the Beachroom.

A la carte

Als je liever ‘a la carte’ wilt bestellen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk bij the Beachroom. Een aanbod van bekende klassieke gerechten zoals spareribs, sate’s, zeetong en biefstuk met botersaus.

Cocktails en flessen cava’s met eigen ontwerp

Je kan bij the Beachroom zowel heerlijk alcoholisch als non-alcoholisch cocktails bestellen. Daarnaast heeft de eigenaar in samenwerking met een bedrijf de sleeves van de flessen cava’s ontworpen. Deze zien er mooi uit. De cava’s smaken trouwens lekker. Weet je dat ik niet zo van de cava ben, maar die van hun dronk ik echt als water.  Ik was daar eerlijk gezegd wel verbaasd over. De flessen cava’s zijn te koop bij the Beachroom.

 

 

Hoe heb ik the Beachroom in het geheel ervaren?

Ik werd vriendelijk ontvangen door het personeel van the Beachroom. De proeverij was voor mij echt een feestje. Onbeperkt eten met een grote keuze uit luxe tapas gerechten voor een vast bedrag. Dat is zo geweldig!. Ik vond de kleine gerechten oogstrelend, kleurrijk maar ook echt verrukkelijk. Daarnaast was het sfeer ook heel erg prettig. Een meer ongedwongen en relaxt sfeer. Ik kreeg gelijk een soort vakantiegevoel. Mijn ervaring met the Beachroom was dus zeer positief te noemen. Ik vind de Brasserie the Beachroom in Scheveningen een aanrader!

Brasserie the Beachroom

Strandweg 31 A

2586 JL   Scheveningen

Site: brasserie the Beachroom

 • Reply
  Anne-Marie (myhappykitchennl)
  2 juli 2021 at 9:13 am

  Omdat ik altijd keuzestress heb met menukaarten is zo’n proeverij echt wat voor mij!

 • Reply
  John
  2 juli 2021 at 9:14 am

  Dank voor alle leuke tips in eigen stad. Doe graag mee aan de winactie. Mijn instagram is @johnvannuujstadt .

  • Reply
   Sanne
   2 juli 2021 at 11:25 am

   Leuk. Lijkt me leuk om een keer te beleven. Daarom doe ik graag mee met de winactie, @sanne_sporty

 • Reply
  Arlene Gommers
  2 juli 2021 at 9:27 am

  wow wow wow het eten ziet er geweldig goed uit en natuurlijk maakt het strand het plaatje perfect!!!
  die flessen vind ik ook heel tof alleen al voor t plaatje hihi

  (mrsarlene88)

 • Reply
  Marja Dekker
  2 juli 2021 at 11:35 am

  Leuke informatie over the Beachroom. Spreekt mij aan dat ze het menu regelmatig veranderen. Zo blijft het iedere keer een verrassing wat voor lekkers je gaat eten.

 • Reply
  Idil Gnosti
  2 juli 2021 at 1:36 pm

  Beachroom is a fantastic place with really delicious and visually pleasing courses, friendly attentive servers and a really good location by the sea. I really really want to take my best friend there to celebrate our graduation. My istagram tag is @idyllicscenes

 • Reply
  Anne
  12 juli 2021 at 9:26 am

  It looks so good!! locatie maakt het nog beter. Ben hier nog nooit geweest maar de foto’s zijn zo uitnodigend! Super leuk om insta pics te maken daar

  (annelotisabel)

 • Reply
  Foodandlifestylebrigitte
  13 juli 2021 at 12:00 pm

  Oooh wauw hier wil ik graag een heel lief vriendinnetje mee naar toe nemen
  Foodandlifestylebrigitte wilt hier graag keertje proeven

 • Reply
  Carmelita
  13 juli 2021 at 6:23 pm

  Wat een leuke blog en het ziet er allemaal héérlijk uit.
  Het is tijd voor ontspanning en bij ‘The Beachroom lijkt me de ideale plek. Het is een mooie gelegenheid om samen te zijn, gezellig buiten op het terras aan de boulevard. Onder een genot van een drankje, zonnetje erbij en genieten van de heerlijkheden. Klinkt toch heerlijk? We gaan ervoor.

  @anda_sweathearts

 • Reply
  Esther
  13 juli 2021 at 7:46 pm

  We’ll be moving to The Hague in September and are most definitely trying out this cool place

 • Reply
  Huisentuintje
  14 juli 2021 at 8:11 am

  Wat een fijne plek! En het eten ziet er heerlijk uit! (@huisentuintje)

Leave a Reply